Cuma, Ağustos 09, 2013

Lucifer uşağından Bayram tehdidi


Cessur Demirali Gürsu
Dışarıda fakat fikir Suçlusu

Saygın okurlarım,

Lucifer, Hıristiyan inanışında genellikle şeytanı tasvir etmek için kullanılan isimdir. Bu kullanım İncil'deki Isaiah 14:3-20 kısmında cennetten atıldığından bahsedilen ve "Gün Yıldızı" ya da "Sabah Yıldızı" olarak bahsedilen meleğin Latince'deki adıdır. Aynı Latince kelime yine İncil'deki 2 Petrus 1:19 kısmında şeytanla hiç alakası olmayan bir yerde de yer almaktadır. Bu ve bunun gibi birçok çeviride "Gün Yıldızı" kelimesi yerine doğrudan Latince olan Lucifer kelimesi kullanılmaya başlanılmış ve bu nedenle bu kelime şeytanı tasvir etmek için kullanılır olmuştur..

Kulak asanlara Lucifer uşağından  Bayram tehdidi etti:

Şimdiki zaman diliminde bayram namazı çıkışında meslektaşlarımızın sorularını yanıtlayan Lucifer uşağı halife Recep Tayyip Erdoğan, “Sıcak bir sonbahar geliyor” yorumlarıyla kızmış gibi görünerek  “..Herhangi bir yanlış yapılması halinde iktidarımız olarak gereken ne ise onu yaparız” demişti…

Lucifer uşağı halife Erdoğan, Kuyruk acısı bulunduğu eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında kendi kurduğu ve dıştan baskı yaparak yönettiği yargı düzeninde verilen hapis cezasına ilişkin de, “Birincil mahkemenin vermiş olduğu karar, nihai bir karar değildir. Bunun biliyorsunuz Yargıtay’da tekrar masaya yatırılması söz konusudur. Yargıtay’ın vereceği karar da aslında nihai değildir” söylevini yaptığı saatlerde bu yargıdan mağdur olan kişiler bayramlarını ailelerinden uzakta geçiriyorlardı fakat yargıç, savcı olan bu şerefli şerefsiz yorum yapıyordu.

Lucifer uşağı halife Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını dün, Süleymaniye Camisi’nde kıldı, bize düşmez ama görülen asıl Müslümanları korktuğu şu idi “cami başımıza mı yıkılacak? Çünkü şeytan ile secdeye gelmişlerdi”.

İşte o korkulan olmadı çünkü şimdiki zamanda Allah gerçek Müslümanları korudu…

Evet,

Cami başlarına yıkılmadı ama Allahlın sopası yoktur…

Bayram namazından sonra yandaş ve at gözlüğü takmış yurttaşlarla bayramlaşan Lucifer uşağı halife Erdoğan, 

Mimar Sinan Türbesi’ni yine şeytani duygularla ziyaret etti, kendisinin fikirleri için içeri tıktığı dostları olan gazetecilerin sorularını büyük bir şeytani bir dil ile yanıtladı.

işte bu Lucifer uşağı   olan halife Erdoğan, “Sıcak bir sonbahar geliyor” şeklinde değerlendirmeler ile halife Yardımcısı yine Lucifer ile iyi ilişkileri bulunan ve gerektiğinde timsah gözyaşı döken Bülent Arınç’ın “Okullarda bir takım eylem hazırlıkları var şeklinde istihbarat aldık” sözlerinin altıda yatan Narko-terör anlamını bizlerin bildiği şekilde anımsatılması üzerine, Lucifer uşağı halife  “Ben bu yollara tevessül etmenin ülkemiz için bir sıkıntı nedeni olabileceğini söyleyebilirim” yorumunu yapmıştı…

Bu yollara başvuranlara kolluk kuvvetlerinin müdahale edeceğini vurgulayan Lucifer uşağı halife Erdoğan şunları söylevine o saatlerde eklemişti:

“Bu tür yollara tevessül edenler, şunu özellikle bilmeleri gerekir ki, bu ülke tüm güvenlik güçleri ( halifenin gizli ve yasal ordusundan bahsediyor)   ile gereken cevap ne ise, bu cevabı haddini bilmeyenlere haddini bildirir. Çünkü bunların hiçbirisinin özgürlük arayışı olmadığı, çok açık net ortadadır.

Neyiniz eksik? A’dan Z’ye şu on yıl içersinde ( burada  kendi Lucifer için iktidara gelince kaybettirdiği olgudan bahsediyor) temel hak ve özgürlükler noktasında Cumhuriyet tarihinde verilmemiş olan hakları ( yabancı istihbarat subayları ile halifenin kurduğu) AK parti iktidarı vermiştir ve görülmemiş reformları yapmıştır. Ekonomik noktada yakalanmayan seviyeleri yakalamıştır.

Bütün bunlar açık net ortada. Demokrasi ile özellikle ekonomiyi at başı sürdüren bir iktidarımız var. Bütün bunların karşısında herhangi bir yanlış yapılması halinde de iktidarımız olarak gereken ne ise onu yaparız.”

Lucifer uşağı halife yine bu zaman diliminde yargıç ve savcı oldu ve şunu söyledi “Kılıçdaroğlu suç işliyor”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ergenekon davasındaki karar ilişkin açıklamalarına da tepki gösteren Lucifer uşağı Halife Erdoğan şunlar bu zaman diliminde söylemek gafletinde  bulundu:

“Gerek Ana Muhalefetin, gerek diğer muhalefetin yapmış oldukları açıklamalara bu süreçle ilgili çok çirkindir. (Lucifer uşağı olan halifenin yönettiği) Yargı organı istediğim kararı verdiği zaman iyi ;istemediğim kararı verirse kötü diye (mantığı Lucifer uşağı olarak çalışan halife) bir mantık olmaz.

Şu anda(Lucifer ‘ın yürüttüğü)  bu süreç içersinde özellikle anayasa gereği yanılmıyorsam 138. madde... Bu maddeye çok açık net muhalefet söz konusudur. Burada ana muhalefet partisinin genel başkanını yapmış olduğu açıklamalar (Lucifer uşağı olarak ve savcı ve hakim olarak konuşmasına devam eden halife) bana göre suç teşkil etmektedir.”

Siyasetçilerin konumlarını iyi bilmek zorunda olduğunu (Lucifer uşağı olarak)  ifade eden halife Erdoğan, “Aynı şekilde MHP Genel Başkanının yapmış olduğu açıklamalar da çok çok çirkin açıklamalardır” deme gafletinde bulundu…

Lucifer uşağı halife Erdoğan, demokratikleşme paketini güncelleyeceklerini, meclisinde erken açılma ihtimalinin bulunduğunu söylevine bu zaman diliminde ekledi…
Lucifer uşağı olan halife yine Lucifer’ın yakı dostu olan Obama ile görüştü…

ABD Devlet Başkanı Lucifer yakın dostu Barack Obama ile yaptığı görüşmeye ilişkin de şeytani bir bilgi veren Lucifer uşağı halife Erdoğan şöyle konuştu:

Geçtiğimiz zaman diliminde 7 ağustos günü Halife Erdoğan ile Putin 50 dakika ne konuşmuştu ve bunu haber olarak bizler vermiştik şimdi ise Lucifer uşağı halife  “Ağırlıklı olarak Suriye ve Mısır konularını görüştük. Suriye’de müşterek ne gibi adımlar atabiliriz, bunları konuştuk. Aşırı uçların oralarda özellikle bir yer kapma yarışı içinde oldukları hepimizin malumudur. Bunlardan biz de rahatsızız.

Aynı şekilde batılı ülkeler de ciddi manada rahatsızlık duyuyor. Nitekim bu aşırı uçların aynı şekilde PYD, El Kaide, bunların kendi aralarındaki kapışmalar, bizim sınır illerimizde onlarca vatandaşımızın şehit olmasına neden oldu.”

Diye Lucifer uşağı halife o zaman diliminde konuştu…

Saygılar…

Rogg & Nok Genel Yayın Yönetmeni
Cessur Demirali GÜRSU 

Hiç yorum yok: