Pazar, Ağustos 18, 2013

Objektif Sayılmayan habere göre : Eski vekil Ceylan: Erbakan'ı zehirlediler

Necmeddin Erbakan
Saygın okurlarım,

Yandaş basının en başta gösterilen Beyaz Tv'de yayınlanan Objektif Sayılmayan Objektif Programı'nda Refah Partisi eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, çok çarpıcı bir iddiada bulundu ve Necmeddin Erbakan'ın zehirlendiğini iddia etti. Ceylan, ''Erbakan'ı zehirleyen de Ergenekon'dur'' demiş. 


Bu habere ancak gülünür, ama buda bir fikir, adama saygı duymak gerek...



Cessur Demirali Gürsu
Dışarıda fakat fikir Suçlusu
Bakınız Tv kanallarında haber nasıl yapılır?
Önce reyting alınacak sorular hazırlanır, daha sonra bu sorular konuşmacıya sorulur veya ima edilir daha sonra konuşmacı önceden planlan şekilde konuşur, eğer plan dışına çıkılırsa yayın ile yayı arasındaki beli bir sürede yayın kesilir veya reklam verilir, daha sonra Moderatörlük  işini gören tarafından konuşmacı uyarılır ve konuşma planlandığı gibi gider, kısaca seyircinin psikolojisine yönelik böyle canlı yayınları organize eden Objektif Sayılmayan Kadir Çelik'in sunduğunu yaptığı yandaş Beyaz TV'de planlı canlı yayınlanan Objektif Sayılmayan ama adı Objektif programına telefonla bağlanan Refah Partisi eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, daha önce basında gündeme gelmeyen bir konuya değineceğini belirtti ve şu iddiada bulundu: 
"Erbakan hocamı o röportajdan da hatırlıyorsunuz 1.92, 1.93 boyunda olan bir insandı. Erbakan hocam rahmetli olduğu gün adeta yürüyemez durumda 1.65 boya düşmüştü, konuşamaz hale gelmişti. Çok net bir ifade ile iddiayı ortaya atıyorum. Erbakan hocamı Ergenekon zehirlemiştir. Bedensel olarak zehirlemiştir. Yaşam hali ile zehirlemiştir." dedi.

Bu zat ya çok iyi bir  Nöroloji-psikoloji dalıda çok önemli bir kariyere sahip, yada çok dünyaca ünlü bir Adli Tıp uzmanı bunlardan hangisi olduğunu siz bulun, FG Üniversitesinden mezun olup doktorasını FG nin yanında yaptığını ön bilgi olarak bilmenizde yar var, her neyse uzman olan kişiler bile bu kadar net bir ifadeyi evet, onlar bile on kere düşünüp söylerler, buda benim acizane fikrim ve  düşüncem....

İşte size psikolojik sözde objektif bir programdan örnek verdim, daha buna benzer nice programlar yapılıyor, bu benim 2 gündür başladığım Planlı Yasa Uygulamaları yazı dizimle ne kadar uyuştuğunun ve bu ölçüde psikolojik yönden kendilerini savunmaya alanları göstermektedir...

Saygılarımla...

Rogg & Nok Genel Yayın Yönetmeni...

Cessur Demirali Gürsu   

Hiç yorum yok: