Perşembe, Ağustos 08, 2013

Washington Post: Ben Bradlee Özgürlük Madalyası almak için


Ben Bradlee Özgürlük Madalyası almak için


Video: 23 yıldır Ben Bradlee kağıt tarihinin en çalışıyor ve muzaffer bölüm bazılarını Washington Post kumanda.Arkadaşlar, iş arkadaşları ve kendisi Bradlee Pentagon Papers ve Watergate skandalının kapsama yayımlama dahil olmak üzere, onun mirası hakkında konuşmak.


Benjamin C. Bradlee, Richard Nixon başkanlığı sona yardımcı Watergate kapsama nezaret Washington Post'un eski yönetici editörü, bu yıl Başkan Obama tarafından en yüksek sivil onur verilecektir, Beyaz Saray söyledi.
Obama Beyaz Saray'da bir törenle, gazetede geniş bir başkan yardımcısı olmaya devam Bradlee, 91, için Başkanlık Özgürlük Madalyası sunacak. Başkan John F. Kennedy ödül kurulan beri 50 yılda 500'den fazla diğer kazananlar katılacak.
Video
Watergate soruşturma sırasında yönetici editörü olarak görev yaptı Büyük Ben Bradlee,, At The Washington Post Başkan Yardımcısı Deep Throat ve anonim kaynakların kullanımı hakkında eski washingtonpost.com siyasi editörü Ryan Thornburg konuşuyor.  (İlk 2005 yılında yayınlanan)
Watergate soruşturma sırasında yönetici editörü olarak görev yaptı Büyük Ben Bradlee,, At The Washington Post Başkan Yardımcısı Deep Throat ve anonim kaynakların kullanımı hakkında eski washingtonpost.com siyasi editörü Ryan Thornburg konuşuyor. (İlk 2005 yılında yayınlanan)
PostPolitics daha fazla

Eliot Spitzer en popülist itme, ve neden sadece işe yarayabilecek

Eliot Spitzer en popülist itme, ve neden sadece işe yarayabilecek
Eliot Spitzer yeni reklam kampanyası tamamen sizinle ilgilidir. Bu bagaj Spitzer etrafında taşıyan bir adam için yapmak için oyun.

Chuck Todd: Hillary mini dizi 'NBC News için toplam bir kabus'

Chuck Todd: Hillary mini dizi 'NBC News için toplam bir kabus'
"İnsanlar tavus göreceğiz, ve NBC görmek, ve NBC News görmek ve onlar, düşünüyorum 'Peki, o ayrı olamaz.' "

Rubio New Hampshire isabet alır

Rubio New Hampshire isabet alır
Kapsamlı bir göçmenlik reformu çabalarında öncü rol aldı senatör, 2016 New Hampshire birincil erken seçim ilk gelen beşinci düşer.


Özgürlük Madalyası ulusal güvenlik, dünya barışı ve kültürel gelişmelere "özellikle değerli katılım" yapmış kişilere verilir.Beyzbol yıldızı Ernie Bankalar ve Kuzey Carolina basketbol koçu Dean Smith eski Üniversitesi de bu yıl onur alacaksınız.
Duyuru eşlik kısa bir biyografi, Beyaz Saray adı verilen Bradlee kağıdın parlak çağında 1991 arasında 1968 Mesaj en editörü olarak görev yaptığı için "kendi neslinin en saygın gazetecilerinden biri".
"Allah iyi, ne kadar muhteşem" Bradlee o Hamptons eşi Mesaj yazarı Sally Quinn, ile sahibi tatil evden bir telefon röportajda söyledi. "Bir erkek daha ne alabilirim? Ben korkunç gurur duyuyoruz. Bir kişi ödül bu tür hak edecek ne yapar? "
Katharine Graham, Post'un geç yayıncı, Washington'un günlük gazeteler arasında büyük bir rekabet süre içinde gazetenin haber çalıştırmak için Bradlee vurdu ve Bradlee hızla kendi hırçın kişiliği yansıtmak için Mesaj yeniden şekillendirmiştir.
1971 yılında, Mesaj, New York Times ile birlikte, başarılı bir şekilde Vietnam'da Amerikan askeri rolü nedeniyle entrika Johnson yönetiminin siyasi ortaya Pentagon Papers, yayınlama hakkına üzerinde Nixon Yönetimi ile yasal bir savaşı kazandı.
Bir yıl sonra, iki genç Mesaj gazetecilere, Bob Woodward ve Carl Bernstein, bir hırsızlık Watergate otelde Demokratik Ulusal Komitesi merkezinde araştırmaya başladı. Gazetecilere Beyaz Saray'a hikaye tüm yol takip olarak Bradlee ve Graham 1974 yılında başkanın istifası tetikleyici, Nixon yönetimi ağır baskılara rağmen çifti destek verdi.
Olarak birkaç kitap anlatılan bir anmuhabir patlayıcı hikayenin onu bilgilendirmek için Mitchell temas sonra Watergate hikaye hakkında, Bradlee Graham karşı tehditler daha sonra-Başsavcı John Mitchell alıntı Bernstein talimat verdi.
Mesaj onun Watergate kapsama alanı için Kamu Görevlileri Pulitzer Ödülü kazandı.
Haber Washington Post Company'nin Yönetim Kurulu Başkanı Donald Graham, Katharine oğlu, yayının ailenin 80 yıllık mülkiyet biten, 250 milyon dolara Amazon kurucusu Jeffrey Bezos için gazete satmak için kabul ettiğini kırdı sadece üç gün sonra Bradlee ödül açıklandı.
Bradlee Mesaj satışı görüşmek üzere reddetti. "Herhangi bir değişiklik tartışmak çok zor," dedi.

Hiç yorum yok: