Pazartesi, Temmuz 23, 2012

H. M. Y. S. M. V. B. S. B V. M. K. A.(Biliyor musunuz?)

H. M. Y. S. M. V. B. S. B V. M. K. A.

Birinci Bölüm, ikinci Kısım, Üçüncü Anlatım, Sözcük Sayısı 367

Halk Olma Olgusu Ve İsyan Kokusu

(Biliyor musunuz?)

Saygın okuyucularım,

Sorula, sorular,  cevapları muhtelif sorular, bunların cevaplarını biliyoruz ama telaffuz etmeye çekindiğimiz cevapların sorularını biliyor musunuz?..

Bu içimizden çıkma ve de devşirme, bu düşünen hayvanlar sizle belkide benimle hayvan içgüdüleri ile oyun oynadıklarını düşündünüz mü?

Bu düşünen hayvanların daha ileri giderek sizleri ve bizleri satranç tahtasında piyon olarak kullandıklarını hiç düşündünüz mü?

Tarafınızdan seçilmiş düşünen hayvan “ insanlar ” arasında birde atanmış düşünen devşirme hayvan “ insanlarda ” olabilir bunların fakında mısınız?

İşte o atanmış insanlar belli bir operasyona sahada gittiklerinde, siz ve biz düşünen hayvan olarak nitelendirilen halkın yerine düşünüp karar veren, verdikleri kararları önce dış ülkelerdeki operasyon şefliklerine bildirdiklerini ve bunların şimdiki zamanda çoğu dış güçlerin istihbarat elemanı olduğunu ve de bunlara karşı duran kişileri yok ettiklerini biliyor musunuz?

Yukarda ki olguyu birliyorsanız niye suskun görüp onlara karşı durmak istediğimizin biliyor musunuz, kısaca halkın düştüğü batağı fark edenleriniz var mı, bunu fark edenlerin düştüğü durumları bilenleriniz var mı?

Siz ve bizleri kullanıp yine toplumda yaşayan bizlerin, sizlerin kısaca yönetilen düşünen hayvanların olaylara karşı olan tepkilerini devşirme düşünen havyaların ölçenlerin, bu halkın hangi ülkenin devşirme düşünen hayvan tarafından yönetildiğini düşündünüz mü?

Bu düşünen hayvanlar orman kanununu içinde bulunan bu hayvanların içinde medya denilen organı kullandıklarını biliyor musunuz?

Sözde seçilen ve de sözde atanan bu dış istihbarat düşünen hayvanların artık medya organları da onların eline geçtiğini ve istedikleri gibi “ at koşturduklarını “ biliyor musunuz, bu oranlar  olların elinde olduğundan bu güç sayesinde halkın nabzını istedikleri gibi ölçeceklerini ve istedikleri gibi bildirdiklerini biliyor musunuz?

Yöneten ve muhalefet eden tüm düşünen hayvanların,  taraf, sözde tarafsız veya taraf olmadıkları medya organlarında değişik biçimlerde ama bakıldığında aynı tarzda, yukarıda belirttiğim bu ölçümlerin, o günün şart ve önemine göre taraflı veya tarafsız medya denilen topluluklar tarafından verildiğini biliyor musunuz…

Halk tarafından yönetime seçilmiş veya halk tarafından muhalefet yapmak üzere görevlendirilmiş, seçilmiş düşünen hayvanlar tarafından düzenlenip tekraren biz, siz bu olgu dâhilindeki düşünen hayvanlara yorum ve sonuçların kimler tarafından yazılıp verildiğini biliyor ve bu mantığı çözebiliyor musunuz?

Benim ile bu düşünceleri paylaşanlar onlar için tehdit olacağımızı düşünüyor musunuz?

Bende, sizde, bizde, onlarda bu olguya göre düşünen hayvanız fakat boynumuzda yularımız yok yani köle tacirleri sahibimiz yok, kısaca fikir düşünce kölesi değiliz, prangalara bağlanmadan, köle olmamak duygusu ve düşüncesi ne güzel biliyor musunuz?

Üçüncü Anlatım sonu

İkinci Kısım devam edecektir

Birinci Bölüm Devam Edecektir

Cessur Demirali Gürsu

23.07.2012

Hiç yorum yok: