Perşembe, Eylül 08, 2016

MİT TIR'ları savcısınının avukatının evinden 13 çuval evrak çıktı


MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, avukat Tanrıverdi'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki evinde yapılan aramada 'devlet sırrı' niteliğinde 13 çuval evrak bulunduğu öğrenildi.




MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık ile tutuklu savcılar Özcan Şişman ve Aziz Takçı'nın avukatı Alp Değer Tanrıverdi, gözaltına alındı. Tanrıverdi'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki evinde yapılan aramada 13 çuval evrak bulunduğu öğrenildi.


25.80.2016: MİT TIR'larını durduran müdür olarak tanınan ve meslekten atılan eski KOM Şube Müdürü Halil Dağ tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana'da aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu FETÖ üyesi 59 polisten 43'ü tutuklanarak Kürkçüler Cezaevi'ne konuldu. Cuntacıların kullandığı gizli yazışma programı 'ByLock' kullandıkları belirlenen isimler arasında MİT TIR'larını durduran müdür olarak tanınan ve meslekten atılan eski KOM Şube Müdürü Halil Dağ, meslektaşlarını ve eşlerini dinleten eski Terörden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin ile ile eski Adana Valisi Mustafa Büyük'ün korumalığını yapan komiser Harun Şimşek de bulunuyor.


Hiç yorum yok: